Krung Thai Salon Assen

WIE ZIJN WIJ

Even voorstellen.


Mijn naam is Nid en ik ben de eigenaresse van Krung Thai Salon. Ik ben in Thailand geboren en woon nu meer dan 15 jaar in Nederland.

Na een flink aantal jaren gewerkt te hebben bij verschillende massage praktijken wilde ik mijn droom najagen. Namelijk het openen van mijn eigen massage praktijk. De basis technieken van de Thaise massage is mij al vroeg geleerd door mijn oma. Mijn passie is mensen beter maken! Als mijn klanten blij zijn, dan ben ik ook blij.


Wij zijn een nette massage en wellness praktijk welke een diversiteit aan verschillende massages en therapieen aanbiedt. Ons streven is om lichaam en geest weer in balans te brengen. Door het toepassen van persoonlijke coaching, advies en de juiste behandeling heb ik al veel van mijn klanten met tevredenheid onze praktijk zien verlaten.  Ons team van gediplomeerde en ervaren massage therapeuten zijn u graag van dienst.

Nid | massage therapeut

ATTENTIE:

Het is, (vanuit de boedhistische tempels en de officiele opleidingsinstituten vanuit Thailand), masseuses absoluut verboden erogene zones te masseren. Vragen hierover wordt niet op prijs gesteld en het is de masseuse toegestaan verdere voortzetting van de behandeling per direct te staken. Tevens krijgt u een toegangsverbod voor onze praktijk. De officiele traditionele Thaise massage is een erkende geneesmethode. 

Wij geven uitsluitend proffesionele en therapeutische behandelingen. Het is ten alle tijden verplicht een korte broek of rok te dragen. 

Bereikbaarheid


Tegenover ons massage praktijk bevind zich een parkeergarage in de Nieuwe Kolk waar u uw auto kunt parkeren. Maar u kunt ook naast ons praktijk parkeren aan de Gymnasiumstraat of aan de Vaart Z.Z.

Onze praktijk is met openbaar vervoer goed te bereiken en het treinstation zit op 7 minuten loopafstand.

Duo massage kamers
Onze praktijk

Ons praktijk


Krung Thai Salon is een moderne en nette massage en wellness praktijk. De entree heeft een warme inrichting waar je kunt zitten en jezelf kunt voorzien van koffie, cappuchino of thee. Er zijn ruime geschakelde kamers met gordijnen waardoor zowel single, alsmede duo massages mogelijk zijn. Ook hebben wij een ruimte voor geselecteerde Yoga sessies.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?


Reserveer uw afspraak éénvoudig en snel via de knop.

Boek nu!
Krung Thai Salon
unsplash